Românul urcat pe o macara în Italia, care amenința că se sinucide, a coborât după ce i-au fost aduși câinii

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, de naționalitate română, a încheiat protestul său neobișnuit, care a atras atenția asupra sa în mod dramatic, luni, 9 octombrie 2023, la Torino.

Bărbatul român s-a urcat pe o macara, la zeci de metri înălțime față de sol, amenințând că se va sinucide. Protestul său a durat 13 ore și a avut loc în corso Siracusa, colț cu via Filadelfia, menționează Torino Today.

Misiunea de salvare s-a încheiat puțin înainte de miezul nopții, după ce bărbatul a fost convins să coboare, un rezultat obținut mai ales prin eforturile unui negociator al poliției.

uomo-gru-corso-siracusa-via-filadelfia-231009-3
Sursa foto: Torino Today

După o discuție tensionată și epuizantă, protestatarul a fost înduplecat să coboare de pe macara și să renunțe la decizia sa de a-și lua viața.

Acesta a fost ulterior transportat cu o ambulanță la spital pentru investigații clinice.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Motivele de nemulțumire și acțiunea extremă a bărbatului român au ca sursă temerile sale legate de bunăstarea câinilor săi, pe care se temea că i-a pierdut, aceștia fiind duși la un adăpost pentru animale.

De asemenea, conaționalul nostru rămăsese pe drumuri, după ce a fost evacuat din apartamentul în care locuia împreună cu mama sa.

În cursul după-amiezii de ieri, 9 octombrie, în timp ce se afla pe macara, i-au fost arătați câinii săi, un gest care se pare că a jucat un rol în rezolvarea situației.

photo_2023-10-10_12-58-29
Sursa foto: Torino Today

Temperaturile în scădere de seară au avut, de asemenea, un impact asupra deciziei sale, bărbatul simțind efectele răcirii vremii la altitudinea la care se afla.

Detaliile despre contextul în care a fost forțat să părăsească locuința și condițiile care au condus la această măsură extremă de protest rămân încă neclare și vor necesita investigații ulterioare.