Rovigo: femeie română de 50 de ani înjunghiată mortal. Se presupune că autorul crimei este fiul acesteia

O femeie română în vârstă de 50 de ani a fost înjunghiată mortal în locuința ei din centrul orașului Rovigo, via Pascoli, 33. Suspect pentru această crimă este fiul său de 22 de ani.

În apartamentul în care a fost găsită moartă Tatiana Halapciug de către carabinierii sosiți la fața locului, locuiau împreună cu aceasta soțul și fiul său, Bogdan, în vârstă de 22 de ani. Anchetatorii presupun că toate indiciile duc la presupunerea că doar fiul femeii ar putea fi criminalul. Acesta este în acest moment reținut de polițiști pentru interogatorii, scrie rovigooggi.it.

Tragedia a avut loc noaptea trecută, între duminică 5 și luni 6 noiembrie, iar autoritățile au fost chemate de către soțul femeii care declară că a fost trezit de anumite zgomote ciudate după care a constatat că Tatiana era înjunghiată și moartă.

Bogdan, fiul Tatianei în vârstă de 22 de ani,  ar fi avut probleme de ceva timp, au explicat rudele familiei, frecventând anumite cercuri de prieteni certați cu legea. Acum câteva luni Bogdan nu s-a simțit bine și a fost internat în spital. „El era bolnav, nu mai este nimic altceva de spus” – spune o rudă „Bogdan nu se simte bine”.

Anumite voci susțin că în trecut, Bogdan a încercat să se sinucidă și că mama lui era bolnavă de cancer, în ultima fază.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

S-a constatat că nu ar exista episoade anterioare de violență în acea casă sau alte intervenții ale poliției.

Toate acestea în urma primei reconstituiri a faptelor, ancheta investigatorilor va stabili cu exactitate dinamica evenimentului.