Ryanair suspendă o cursă între România și Italia pe termen nedefinit și anulează alte 18.000 de zboruri în următoarele 6 luni

Ryanair, operatorul irlandez low-cost, anulează începând cu luna noiembrie, pe termen nedefinit, toate zborurile pe care le operează între București și Palermo, se anunță pe site-ul companiei Ryanair citat de ZF.ro.

Potrivit sursei citate, decizia suspendării cursei între București și Palermo vine într-o perioadă în care compania Ryanair anulează alte zeci de mii de zboruri internaționale, invocând diferite motive, precum întârzieri prea mari sau lipsa piloților care să opereze aceste zboruri.

„Aveam rezervat un zbor către Palermo de revelion încă de acum mai bine de o lună. Acum, pentru a face o nouă rezervare la un alt operator aerian, fie el şi low cost mă costă dublu”, declară pentru ZF.ro, Mihai B., un client Ryanair din România.

Compania a anunțat astăzi, de asemenea, că în perioada noiembrie-martie vor fi anulate 18.000 de zboruri pe 34 de rute, lucru care va afecta circa 400.000 de pasageri. Ryanair a ținut să precizeze că a anunțat clienții despre aceste anulări și că aceștia vor putea alege între un zbor alternativ sau rambursarea prețului plătit pentru bilet.

Nu este prima oară când compania anulează aceste zboruri, de curând Ryanair anunțând că are în plan să anuleze 50 de zboruri pe zi până la sfârșitul lunii octombrie 2017, afectând 315.000 de clienți, motivul fiind o proastă organizare în planificarea concediilor pentru piloți.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI