S-a întors de la muncă din Italia și a dispărut. Găsit mort după trei ani, îngropat în șura casei părintești

Scheletul unui bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Moisei, județul Maramureș, despre care nu mai știa nimeni nimic timp de trei ani, a fost găsit de către polițiștii din zonă îngropat chiar în șura casei părintești.

Bărbatul a lucrat o vreme în Italia, apoi s-a întors acasă, dar la scurt timp după întoarcerea sa, acesta a dispărut. Timp de trei ani toată lumea a crezut că a plecat din nou în străinătate, la muncă, mai ales că acesta avea un frate în Germania, până când mama bărbatului a decis să mărturisească ce s-a întâmplat de fapt cu fiul ei.

Bărbatul de 44 de ani mai avea doi frați, unul care se află la muncă în Germania și unul care locuiește în aceeași comună cu mama lor, unde a avut loc tragedia. Fratele rămas în țară a decis să-și viziteze mama, în vârstă de 83 de ani, bolnavă de leucemie și cu puțin timp rămas de trăit, sfătuind-o să-i cheme și pe ceilalți doi frați ai săi s-o vadă, înainte de a părăsi acestă lume.

Răspunsul femeii la sfatul fiului a fost îngrozitor. Aceasta i-a mărturisit că fratele său a fost ucis de celălalt frate, din Germania, care apoi l-a îngropat în șura din case părintești și s-a întors din nou în Germania.

Pentru a ascunde crima, femeia spunea tuturor că fiul său, care a fost găsit mort în șura casei sale, era plecat în Spania la muncă, și nimeni nu a bănuit nimic timp de trei ani. Mormântul bărbatului era adânc de numai jumătate de metru, înconjurat de icoane și cu o cruce de fier la capăt.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vineri, 12 mai 2017, mama bărbatului ucis a povestit totul în fața anchetatorilor iar criminaliștii vor cere un mandat de arestare pe numele fratelui din Germania, suspectat de crimă. Autoritățile nu au făcut public motivul crimei până în acest moment, ancheta fiind încă în curs de desfășurare.

Sursa: Știrile TVR

@rotalianul