S-a întors din Italia pentru a avea grijă de fiul bolnav, dar în timp ce fiul murea în spital, ea se stingea din viață acasă

O tragedie de nedescris a avut loc într-o familie din Piatra Neamț, în urmă cu câteva zile, unde o femeie care lucra de mai mulți ani în Italia și-a pierdut viața în timp ce fiul său murea și el pe patul de spital.

Irina s-a întors în țară, din Italia, în urmă cu o lună, tocmai pentru a avea grijă de fiul său, Matei, în vârstă de 31 de ani, care suferea de o boală incurabilă și se afla în fază terminală. Potrivit zch.ro citat de ziarul Libertatea, Matei a fost internat în spital, iar pe data de 29 noiembrie s-a stins din viață, dar mama sa nu era de găsit nicăieri și nu a putut fi alături de el în ultimele momente.

Nereușind să o contacteze pe Irina nicicum, pentru a-i da vestea cea tristă, fratele femeii a apelat atunci la un vecin care avea o cheie de la locuința acesteia, fiindcă mai avea grijă de băiat când mama sa era plecată în Italia. Când au intrat în apartament, în data de 2 decembrie, vecinul și fratele Irinei au descoperit o altă tragedie: mama lui Matei zăcea fără viață și ea în locuința sa, probabil din aceeași zi în care și fiul său a părăsit această lume.

Trupul fără viață al Irinei a fost transportat atunci la Serviciul de Medicină Legală și s-a efectuat autopsia, dar medicul legist nu a putut stabili cauza decesului din cauza stării avansate de descompunere a corpului, provocată de căldura din apartamentul femeii unde a fost găsită aceasta. Au fost recoltate probe din organele interne ale femeii pentru a încerca să se stabilească ulterior cauza care a dus la deces.

Potrivit sursei citate, un cunoscut al familiei a publicat pe Facebook următorul anunț umanitar pentru cine vrea să dea o mână de ajutor celuilalt fiu al Irinei, Mircea, pentru a-și duce mama și fratele pe ultimul drum.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„ANUNT UMANITAR!

Așa după cum anunțam duminică seara despre tragedia morții prietenului nostru, Trisca Matei și a mamei sale, Irina Mihaela, Matei după o lungă și grea suferință a decedat la spital, iar mama lui a fost găsită decedată în casă.
Eu, cu acordul singurului fiu (rămas în viață – n.r.) și frate Trisca Mircea, apelăm la oamenii de bună credință și cu sufletul mare, să-l ajutăm pe Mircea să-și poată conduce pe ultimul drum mama și fratele. Tragedia a venit pe neașteptate, de aceea orice ajutor în bani este bine primit. Cei care doresc, pot dona în contul RO52RZBR0000060012056557 sau la telefon 0741913952. Va multumim că dintr-un gest mic, împreună putem înmormânta creștineste 2 oameni. Dumnezeu să-i ierte și să aibă parte de lumina veșnică. Dumnezeu să vă ajute și pe voi, pe toti, Amin.”