S-a întors din străinătate ca să se însoare, dar a murit la numai 21 de ani într-un tragic accident

În noaptea dintre sâmbătă și duminică, 30 aprilie, un tragic accident de circulație s-a produs în comuna Șcheia, județul Iași, lăsând doi tineri fără viață. Iulian (21 de ani) și Eduard (15 ani) au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau, un Volkswagen, s-a izbit violent de un stâlp de electricitate și apoi s-a oprit în gardul unei case.

Accidentul a avut loc în timp ce autoturismul era condus de un băiat de 17 ani, fără permis de conducere, care a supraviețuit tragediei, relatează Observator.

img (3)
Sursa foto: Observator

Tânărul de 21 de ani, Iulian, urma să se căsătorească și abia se întorsese din Germania. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el și pentru prietenul său de 15 ani, pe nume Eduard. Cei doi au rămas blocați între fiarele mașinii după impactul violent, iar eforturile echipajului de prim-ajutor de a îi resuscita au fost fără succes.

Andrei, băiatul de 17 ani care se afla la volan în momentul accidentului, este singurul supraviețuitor. Acesta a fost găsit în stare de șoc și cu mai multe fracturi, fiind transportat de urgență la spital.

Se pare că mașina fusese luată de tineri fără acordul proprietarului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Apelul la 112 a fost făcut puțin după ora 3:00 dimineața, iar forțele de intervenție au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp. La sosirea acestora, cele două victime se aflau deja inconștiente și încarcerate în mașina răsturnată, în timp ce Andrei era conștient și în stare de șoc.

Din nefericire, după ce au fost descarcerate, cele două victime au fost declarate decedate, potrivit informațiilor oferite de ISU Iași.

Iulian urma să se căsătorească

Iulian revenise din Germania înainte de Paști și urma să se căsătorească. El nu mai intenționa să plece din țară.

Împreună cu cumnatul său puseseră pe picioare o stână, iar tânărul avea în plan să construiască o cabană. Până atunci, dormea în mașina viitorului socru. Omul le-a dat băieților autoturismul doar pentru a se adăposti în ea. Nu știa că tinerii vor circula cu ea, mai ales că niciunul dintre ei nu avea permis de conducere.

Tragedia a îndoliat întreaga comunitate locală.