S-a întors din străinătate și s-a sinucis din cauza depresiei. Mamă româncă, moartă la numai 26 de ani

O tragedie s-a petrecut în seara de marți, 5 decembrie, în orașul Ardud din județul Satu Mare, unde o tânără mamă în vârstă de 26 de ani și-a pus capăt vieții.

Femeia, care se întorsese recent în România după o perioadă petrecută în străinătate, s-a sinucis într-o lemnărie situată în apropierea unor blocuri din oraș.

Victima, mamă a unei fetițe de 4 ani, fusese căsătorită și trăise în diaspora până de curând, menționează Digi 24.

Reîntoarcerea ei în țară, potrivit apropiaților și anchetatorilor, pare să fi fost marcată de o profundă depresie. Aceasta este principala ipoteză luată în considerare de către autorități în cadrul investigațiilor.

Descoperirea tragică a fost făcută marți seara, când tânăra a fost găsită decedată. Echipajele medicale chemate la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morga Spitalului Județean Satu Mare pentru efectuarea autopsiei.

În contextul în care pe corpul victimei nu au fost identificate urme de violență, sinuciderea rămâne singura ipoteză examinată în prezent de către polițiști.

Această întâmplare nefericită subliniază încă o dată impactul sever al depresiei și importanța suportului psiho-social pentru cei care se întorc din străinătate.

@rotalianul