S-a întors la locul de muncă „badanta” româncă din Italia dispărută joi, 12 septembrie

Este bine și s-a întors la locul de muncă „badanta” româncă dispărută din localitatea italiană Lastra a Signa, de lângă Florența, săptămâna trecută, în data de 12 septembrie și care a fost căutată cu îngrijorare de angajatoarea sa.

„Mă tem că i s-a întâmplat ceva rău și fac tot ce este posibil ca să dau de ea și să aflu ce s-a întâmplat. Când am văzut că nu s-a mai întors până la ora 20:00, cum făcea de obicei, m-am gândit imediat la un accident. Din păcate, la telefonul său mobil nu răspunde. Mi-a răspuns un bărbat de două ori, oferindu-mi indicații de unde ar putea fi, dar toate s-au dovedit a fi false”, spunea după dispariția româncei Paola Nigi, fiica bătrânei pe care conaționala noastră o asista.

Drept urmare, Paola Nigi a făcut o plângere la poliția din Lastra a Signa semnalând autorităților dispariția îngrijitoarei românce care de joi până astăzi nu a mai dat niciun semn de viață, iar la telefonul său răspundea inițial un bărbat care a dat tot felul de informații false. Din fericire, românca noastră este bine și s-a întors astăzi la locul său de muncă, relatează Firenze Today, dar nu se știe încă motivul pentru care aceasta a dispărut.

Cu toate acestea, dispariția sa pare a fi un gest voluntar, având în vedere că s-a prezentat luni dimineața, 16 septembrie 2019, la carabinierii din Lastra a Signa, pentru a-i informa că este bine, fără să specifice însă motivul dispariției sale. Rămâne un mister așadar motivul pentru care femeia a dispărut de joi până astăzi, ținând cont că nu a avertizat fiica bătrânei pe care o îngrijește și a lăsat toate obiectele personale în casa unde lucrează.