„Să vă ferească sfântu’ de cocalarii întorși acasă în concediu!” Românii din străinătate atacați dur de un actor-politician din Cluj

Actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu, fost vicepreședinte al USR Cluj, i-a înjurat ca la ușa cortului pe românii din străinătate veniți în concediu. Motivul jignirilor? Actorul s-a supărat că șoferul unui BMW cu număr străin a depășit cu mașina coloana în care se afla el.

‘Mnezeii voștri de râme needucate!

Postarea pe Facebook făcută de Bogdan Bob Rădulescu

„Să vă ferească sfântu’ de viermii cocalari români cu bemweu de ghiolban, întorși acasă în concediu ca să ne arate că numa’ fraierii români și săraci rămași în țară stau în coloană, ei depășesc și pe continuă și pe dreapta și zeci de mașini oprite pe drum național pentru că ei contează, ei au dreptate, ei se grăbesc, ei se descurcă.

Dacă ăștia sunt cei 3 milioane de români plecați din țară, atunci duși să fie în pizdele ma-mii lor de câcați și să stea în străinătate până le putrezesc hoiturile dă jmekeri acolo.
PS. Rambo ăsta înmaieuat (referire la o fotografie atașată – nr.) e tovarăshu’ lu’ spaniolu’, o coborât din Focusu’ lui de Hunedoara să mă întrebe cine pula lui sunt eu să le fac poze și să urlu la ei că depășesc coloane?!?!

‘Mnezeii voștri de râme needucate care ne faceți să ne coborâm la nivelul vostru de nevertebrate și tot voi ne bateți cu experiența…”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook, atașând două fotografii cu “bemweul” și șoferul lui.

Realizând că a jignit 3 milioane de oameni, actorul clujean a adăugat:

„Printre cele 3 milioane de români plecați am și neamuri faine și fosti colegi și prieteni buni. Au fost, sunt și vor fi oameni cu educație și caracter. NU TOȚI românii plecați sunt ca ăsta de mai sus. Certitudinea o am din faptul că în timpul blocajelor de ieri ne-a mai depășit un logan de Brașov, o dubiță de Alba și un X3 de Satu Mare care depășea mai rău decât bmwul și pe care l-am și reclamat la poliție. În Teiuș l-a oprit un echipaj, iar în Aiud ne-a depășit iarăși…pe trotuar. Doar că ăia s-au fofilat ca șobolanii, ăștia din poze au stat la scandal. Eroi, deh…”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bogdan Bob Radulescu nu este la prima atitudine de acest fel

Presa a scris că a fost amendat de CNCD pentru discriminare, după ce într-o emisiune TV, a folosit un limbaj suburban la adresa credincioșilor și a preoților ortodocși. Printre apelativele folosite de actor la adresa comunității ortodoxe: “scârbă de religie ortodoxă”, “viermi paraziți ce cresc pe oameni precum cancerul”, “analfabeți, tâmpiți și mulți”.

Sursa: Cotidianul