Salerno – cetățeni români, tată și fiu, decedați în urma unui accident dramatic pe ex SS 19 ter.

Accident dramatic în apropierea localității Buccino, provincia Salerno, pe ex SS 19 ter, unde tată și fiu, amândoi de cetățenie română, și-au pierdut viața în cursul serii de 23 februarie 2017, în urma unui impact frontal între un autovehicul marca Volkswagen Golf și un automobil marca Fiat Ulysse.

Ioan Samson, în vârstă de 30 de ani, și fiul său Ionuț în vârstă de doar 3 anișori, care se aflau la bordul mașinii Volkswagen, au decedat la puțin timp după tragicul accident, în ciuda tentativelor medicilor de la 118 de a le salva viața.

Ioan și fiul său „Giovannini”, cum îl știau toți, erau rezidenți în localitatea Caggiano, o comună din Salerno unde s-a integrat foarte bine cu familia sa. Cu doar 10 zile în urmă, soția conaționalului nostru adusese pe lume un nou membru în familia Samson, însă nou-născutul, din nefericire, nu va putea să-și cunoască tatăl și fratele niciodată.

Nu departe de Caggiano, în localitatea Pertosa, locuiește și fratele lui Ioan care a fost ales consilier comunal la primăria respectivă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În automobilul Fiat Ulysse circula un bărbat de 53 de ani care a fost transportat la spital în condiții foarte grave, medicii menținându-se rezervați în privința stării sale de sănătate. Carabinierii de la unitatea din Eboli investighează cazul pentru a descoperi dinamica accidentului.

ACTUALIZARE 24 FEBRUARIE, 2017, 13.42: conform presei din Italia, în această dimineață a decedat și șoferul automobilului Fiat Ulysse, Biagio Padula, în vârstă de 53 de ani, originar din localitatea Spinoso, provincia Potenza.