Salerno: îngrijitoare română fură 8 mii de euro de la bătrânul asistat și fuge de la locul de muncă

S-a întâmplat la Battipaglia, în provincia Salerno din regiunea Campania, unde, o îngrijitoare română angajată pentru a asista 24 de ore din 24 un bătrân în vârstă de 79 de ani, a furat cei 8.000 de euro pe care i-a găsit într-o noptieră din casa bătrânului după care și-a făcut pierdute urmele.

Femeia, în vârstă de 40 de ani, lucra de câteva luni bune în casa pensionarului și lăsase impresia unei femei responsabile și serioase, până vineri seară, când l-a anunțat pe asistatul ei că merge pentru câteva minute să facă o plimbare pentru a lua o gură de aer proaspăt. În schimb, nu s-a mai întors acasă. Sâmbătă dimineață, îngrijorat de disparăția femeii, bătrânul de 79 de ani a intrat la bănuieli devenind suspicios și primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și controleze economiile din sertarul noptierii, constatând cu stupoare că nu doar îngrijitoarea dispăruse ci și banii. A anunțat imediat carabinierii.

Furtul a fost studiat în cele mai mici detalii. Femeia nu a stârnit suspiciunea pensionarului până ieri dimineață, când bărbatul a constatat că a fost jefuit. Bătrânul, care trăiește singur, era convins că a pus banii într-un loc destul de ascuns, în noptiera unui mobilier din casa sa, și că nimeni altcineva nu știa unde sunt banii. În schimb, îngrijitoarea, presupun carabinierii, ori a căutat cu frenezie prin casa omului ori l-a urmărit în timpul lunilor lucrate unde își punea economiile agonisite. Femeia a acționat foarte liniștită, probabil că de zile întregi știa unde erau banii și, la prima ocazie, și-a pus în aplicare planul.

Carabinierii, conduși de Erich Fasolino, au început investigațiile pentru a da de urma îngrijitoarei și, de asemenea, pentru a reuși să recupereze banii, dar până acum căutările nu au dat nici un rezultat, femeia este de negăsit, informează cotidianul Il Mattino.

Bătrânul avea încredere în femeia care îl îngrijea  sau, în orice caz, era sigur că aceasta nu știa unde erau economiile sale. În schimb, banii au plecat odată cu ea! Și, probabil, sunt deja departe de Battipaglia, lăsând în urma lor un gest rușinos și nemeritat pentru întreaga comunitate a femeilor românce care își fac munca cinstit și cu responsabilitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol