Salerno – tânără română în vârstă de 29 de ani decedată în urma unui accident tragic în localitatea Eboli.

Accident dramatic ieri după-masă, în jurul orei 17:00, în localitatea Eboli din provincia Salerno, unde o tânără română de numai 29 de ani, pe nume Miorița Ciobanu, și-a pierdut viața, după ce automobilul în care aceasta călătorea condus de soțul său, un cetățean italian de 26 de ani, s-a izbit puternic de un stâlp al companiei de telecomunicații Telecom.

Conaționala noastră și soțul acesteia se aflau la bordul unei mașini Fiat Panda și circulau pe Strada Provincială 204 când, ajungând în cartierul Santa Chiarella din Eboli, o altă mașină le-ar fi tăiat calea, făcând pe soțul conaționalei noastre să piardă controlul volanului și să se izbească de un stâlp Telecom, răsturnându-se apoi în afara carosabilului.

Sursa: AgropoliNews.it

În urma impactului Miorița Ciobanu a decedat pe loc iar soțul a rămas doar cu câteva răni ușoare, acesta fiind transportat în mod preventiv la spitalul din Eboli pentru un control.

Conform ziarului online Salerno Notizie, anchetatorii nu exclud momentan nicio ipoteză, în ciuda declarației soțului care spune că o mașină i-ar fi tăiat calea, surse din interiorul poliției declarând că nu există dovezi, momentan, pentru a putea confirma cele spuse de soț.

 

UP SERVICE DESPĂGUBIRI