Salvini despre românul care a violat o femeie la Florența: „O bestie, trebuie castrat”

Matteo Salvini a făcut declarații despre românul care a violat o tânără de 21 de ani la Florența, în noaptea de duminică spre luni, 24 septembrie: „Castrare chimică pentru aceste bestii care violează femei!”

Lovită cu pumnii, târâtă de păr pentru o distanță de câțiva metri și apoi violată. Acesta este modul în care o tânără de 21 de ani din Mongolia a povestit poliției noaptea ei de coșmar. Autoritățile au demarat imediat ancheta care a durat timp de câteva ore și s-a încheiat cu arestul lui Arnăut Mustafa, bărbat român de 25 de ani, fără reședință în Italia.

Ministrul de interne Matteo Salvini, comentând evenimentele care au avut loc noaptea trecută în capitala toscană, a declarat: „Aceste bestii de oameni care violează o femeie fără apărare, merită pedepse exemplare și, ca în alte țări europene, ar trebui experimentată castrarea chimică.”, relatează ilsitodifirenze.it.

Polițiștii au găsit-o pe femeie în stare de șoc. A fost transportată la spital, unde s-a constatat că prezenta leziuni pe diferite părți ale corpului ei. Autoritățile cercetează dacă există vreo legătură între acest caz și cel din luna iunie, când un alt episod de violență sexuală a fost denunțat de o femeie de origine asiatică în aceeași zonă în care a avut loc agresiunea de față.