Șantajat de iubitul său român, un bărbat italian a plătit mii de euro pentru niște filmări compromițătoare

Un tânăr român în vârstă de 29 de ani din Bologna (Emilia-Romagna), a fost denunțat de iubitul său italian, cu care a avut o adevărată relație sentimentală, și este acuzat de extorcare de bani în dauna unei persoane private.

„Dacă nu plătești, arăt la toți cum făceam sex”

Bărbatul italian nu a mai satisfăcut cererile continue de bani din partea românului care îl șantaja cu anumite imagini filmate în timpul partidelor de sex dintre ei doi.

Italianul a povestit carabinierilor că iubitul său român a continuat să-l amenințe că face publice videoclipurile compromițătoare pe care le-a înregistrat în timpul relațiilor lor sexuale, cerând bani în schimbul tăcerii sale. În luna octombrie a anului trecut, italianul fusese obligat să plătească iubitului său o sumă de 15 000 de euro, obținută printr-un împrumut bancar.

În lunile următoare s-au efectuat alte plăți în mii de euro, până în urmă cu câteva zile, când victima, exasperată de data aceasta în urma cererii românului a sumei de 9.000 de euro, a decis să meargă la carabinieri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

S-a organizat un flagrant în apropierea gării din Bologna iar carabinierii l-au arestat pe tânărul român în timp ce primea banii de la fostul său iubit. În momentul arestării, în posesia românului a fost găsit un smartphone care conținea videoclipurile în cauză.

Bărbatul, a fost dus în închisoare și pus la dispoziția procurorului, informează Il Resto del Carlino.