Sardegna, bătrân înșelat de badanta româncă: „Am avut încredere în ea și am pierdut 30.000 de euro”

Antonio Deidda, pensionar italian în vârstă de 83 de ani din localitatea Laconi, provincia Oristano (Sardegna), povestește cu amărăciune despre înșelătoria organizată de o badantă româncă de 40 de ani care l-a lăsat fără o sumă frumoasă de bani.

„Am avut încredere în ea și am pierdut 30.000 de euro”, povestește bătrânul pentru ziarul local Unione Sarda.

Femeia româncă începuse să lucreze pentru el și pentru soția sa în luna iulie a anului trecut, soția lui Antonio având probleme de sănătate deci avea nevoie și de asistență. Dar în scurt timp lucrurile se pare că au luat o întorsătură greșită…

Bătrânul spune că a descoperit faptul că îngrijitoarea a furat mai întâi bani dintr-un sertar și apoi a scos bani de pe cardul bancar al bătrânului: 600 de euro de patru ori.

Îngrijitoarea româncă s-ar fi apărat atunci spunând că avea probleme financiare și că se va rezolva totul. Dar înainte de acest episod, se pare că Deidda ar fi încheiat deja un contract cu femeia româncă în care se prevedea plata sumei de 28.000 de euro din partea bătrânului către femeia româncă, în schimbul asistenței din partea acesteia pentru soția sa, așa cum se poate vedea și în video publicat de Unione Sarda aici.

- Continuarea articolului după publicitate -

A doua zi după ce a primit banii, însă, badanta i-ar fi cerut bătrânului să-i împrumute mașina sa, un automobil Fiat 500, pentru că trebuia să meargă la Isili, o localitate din vecinătate. În schimb, femeia se pare că a fugit în România.

„Nu mi se pare adevărat, că există persoane atât de rele care profită în acest mod de persoanele în vârstă”, adaugă Antonio Deidda cu dezamăgire.

Asupra cazului investighează acum carabinierii din localitatea Laconi cu ajutorul Poliției Internaționale, mai scrie sursa citată.

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate