Sătul de soția sa, un italian aflat în arest la domiciliu s-a dus la carabinieri și le-a cerut să-l bage la închisoare

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani și originar din Montoro, provincia Avellino din Campania, a făcut un gest surprinzător zilele trecute, prezentându-se la carabinieri și autodenunțându-se pentru evadare.

Potrivit agenției de presă ANSA, italianul s-a săturat de soția sa și a spus că preferă să ajungă la închisoare, decât să o mai suporte.

„Două luni de infern, duceți-mă la închisoare”, a spus bărbatul.

El se afla în arest la domiciliu, ca urmare a unei anchete legate de trafic cu substanțe interzise, încă din luna iunie a anului trecut.

Ultimele luni petrecute alături de soția sa, însă, se pare că au fost un coșmar atât de urât pentru infractorul de 36 de ani, încât a ajuns să aleagă să stea în închisoare decât acasă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru a sublinia gravitatea situației sale domestice, temându-se probabil că simpla evadare din arest la domiciliu nu va fi suficientă pentru a fi închis, individul a avertizat carabinierii că, dacă va rămâne în continuare acasă alături de soția sa, situația ar putea avea „consecințe grave”.

După formalizarea denunțului pentru evadare, bărbatul a fost, conform indicațiilor Parchetului, transferat la închisoarea din Avellino.