Scandal în Italia între două badante. Una dintre ele, care a fost concediată, i-a rupt nasul înlocuitoarei sale

Un eveniment neașteptat și violent a avut loc în Ancona, regiunea Marche, în care au fost implicate două femei care lucrează ca îngrijitoare de bătrâni.

Totul a început când o îngrijitoare în vârstă de 66 de ani, de origine peruviană, a fost concediată după ce s-a întors din vacanță, fiind înlocuită de o femeie mai tânără, în vârstă de 37 de ani.

Angajatoarea – o persoană în vârstă care locuiește în centrul orașului – a fost mulțumită de serviciile îngrijitoarei mai tinere și a decis, prin urmare, să o angajeze pe aceasta din urmă în locul celei dintâi.

Pentru a evita probleme, totul fusese organizat astfel încât cele două îngrijitoare să nu se întâlnească

În ziua incidentului, angajatoarea i-a spus noii îngrijitoare să nu fie prezentă la locul de muncă pentru că fosta îngrijitoare urma să vină să-și recupereze lucrurile și să încaseze ultimele plăți.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Se pare că existau nemulțumiri în legătură cu concedierea și angajatorul a dorit să evite conflictul.

Tentativa de a evita o confruntare directă nu a avut succes, deoarece fosta îngrijitoare a ales calea violenței pentru a-și exprima frustrările și mânia.

Aceasta din urmă a decis să se răzbune pe înlocuitoarea sa, pe care a așteptat-o în fața casei fostei sale angajatoare și a luat-o la bătaie.

Din nefericire, a lovit-o puternic în zona feței și i-a rupt nasul cu un pumn.

Îngrijitoarea de 37 de ani a fost ajutată de fiica femeii pe care o îngrijea și de partenerul ei. I-a sunat pe telefonul mobil după ce a căzut la pământ sângerând. Mai întâi a fost tratată la garda medicală Viale della Vittoria, apoi a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

În cele din urmă, ea a apelat la poliție pentru a-și denunța conaționala, care neagă acuzațiile.

Victima a fost audiată marți, 10 octombrie, în instanță. Următoarea audiere va avea loc pe 12 decembrie.

Agresoarea se confruntă cu acuzația de vătămare corporală gravă și va trebui să răspundă în fața legii pentru fapta sa.