Scandal în Italia, la un botez cu români. Un carabinier a fost mușcat de braț de un tânăr

Un bărbat român în vârstă de 25 de ani, rezident în provincia Mantova, a fost în centrul unui scandal care a avut loc duminică seară, 1 octombrie, în timpul unei petreceri de botez organizată într-un restaurant din Badia Calavena, provincia Verona.

Invitatul, sub influența băuturilor alcoolice, a avut inițial o dispută cu partenera sa în incinta localului, relatează Verona Oggi.

Cearta a degenerat rapid, iar bărbatul a împins-o violent, aruncând chiar și cu o scaun asupra ei, în timp ce țipa furios.

Comportamentul său i-a îngrijorat pe ceilalți participanți de la petrecere. Deși au încercat să-l oprească, eforturile lor au fost în zadar, astfel că au solicitat intervenția forțelor de ordine pentru a preveni o eventuală escaladare a violenței.

Când carabinierii au sosit la fața locului, tânărul român, vizibil beat, a reacționat cu și mai multă agresivitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În ciuda îndemnurilor repetate ale carabinierilor de a se calma, el a început să îi înjure și a încercat să îi împingă. Într-un moment de extremă furie, acesta chiar a reușit să-l muște de antebraț pe unul dintre carabinieri.

În cele din urmă, cu ajutorul unei alte echipe de la unitatea din San Bonifacio, agresorul a fost imobilizat și arestat pentru rezistență și amenințare la adresa unui funcționar public.

Din fericire, carabinierul atacat nu a suferit decât unele leziuni minore în urma confruntării.

Luni, 2 octombrie, tânărul de 25 de ani va fi prezentat în fața Tribunalului din Verona pentru validarea arestului.