Scene neobișnuite într-un aeroport din Italia: Un pasager a făcut duș sub fântâna arteziană de la Terminalul Plecări

S-a întâmplat marți, 30 mai, puțin înainte de ora prânzului. Un bărbat de 40 de ani, identificat în persoana unui pasager pe punctul de a se îmbarca, s-a dezbrăcat și a intrat sub fântâna arteziană de la Terminalul 3 – Plecări, al Aeroportului Fiumicino (Roma), sub privirile uimite a sute de călători.

photo_2023-05-31_15-30-10
Sursa: Captură video

Înarmat cu gel de duș și șampon, sub privirile uimite ale personalului Aeroportului din Roma și a sute de pasageri, bărbatul și-a scos hainele, a rămas doar în boxeri și s-a strecurat apoi în bazinul fântânii.

S-a îndreptat către jetul de apă și s-a spălat pe întregul corp, fără a uita să se șamponeze, zâmbind celor care îl filmau cu telefonul mobil.

photo_2023-05-31_15-30-04
Sursa: Captură video

După ce a terminat de făcut duș, bărbatul a părăsit fântâna și s-a îmbrăcat, comportându-se ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. „Suntem indignați, ceea ce s-a întâmplat prejudiciază imaginea Fiumicino și a capitalei” a declarat administrația aeroportului.

photo_2023-05-31_15-30-14
Sursa: Captură video

Bărbatul a fost totuși identificat de polițiști. A fost deschis un dosar pe numele lui: este un turist străin care, imediat după duș, s-a îmbarcat în avion. Nu a provocat niciun fel de daune fântânii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Când și dacă se va întoarce vreodată pe aeroportul Fiumicino, turistul va fi sancționat cu o amendă administrativă de cel puțin 500 de euro. Video mai jos: