Schelet cu un pașaport românesc lângă el, descoperit într-o pădure din străinătate

Scheletul unui bărbat a fost descoperit fără viață într-un adăpost construit probabil chiar de el însuși într-o pădure lângă Überlingen, un oraș situat în landul Baden-Württemberg din Germania, informează publicația locală Wochenblatt.

Se presupune că acesta a trăit timp de mai mulți ani într-un cort fabricat manual. Cazul este investigat în prezent de poliția criminalistică.

Potrivit sursei citate, cadavrul a fost găsit în cursul weekendului trecut, în cortul menționat mai sus. Descoperirea a fost făcută întâmplător de un reporter, care a alertat imediat poliția.

Conform declarațiilor poliției pentru presa locală, se crede că victima este un om al străzii, decedat încă din anul 2019.

În jurul cortului se afla un fel de tabără, cu scaune de camping, un aragaz cu gaz, provizii și un jurnal, au mai precizat polițiștii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Identitatea victimei rămâne necunoscută, dar, lângă corpul său a fost găsit un pașaport românesc expirat.

Polițiștii germani continuă așadar investigațiile pentru a determina identitatea exactă a defunctului.

Există îndoieli însă cu privire la posibilitatea stabilirii unei identități indubitabile după un timp atât de îndelungat.

Până în prezent, nu există indicii de crimă. Procurorul care conduce ancheta analizează necesitatea efectuării unei autopsii pentru a elucida cauzele decesului.