VIDEO | Se întorceau din Italia și s-au izbit cu mașina de un pod. Un copil de 4 ani a decedat, părinții și alți doi copii sunt grav răniți

Grav accident rutier petrecut în dimineața zilei de miercuri, 16 iunie, pe DN 6, pe raza localităţii Leu din judeţul Dolj, un autoturism în care se aflau 5 persoane care se întorceau din Italia, doi adulți și trei copii, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat pe șosea. Un copil în vârstă de 4 ani a decedat, iar ceilalți pasageri au fost răniți, informează Agerpres care citează IPJ Dolj.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 40 de ani, cetăţean străin, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcţia Craiova către judeţul Olt. Nu se știe din ce motive, acesta a pierdut controlul volanului și autoturismul a lovit un cap de pod.

În urma impactului, șoferul, o femeie de naționalitate română în vârstă de 32 de ani şi doi copii de 10 şi 11 ani au fost transportaţi la spital. Un alt copil, în vârstă de 4 ani, a decedat în urma rănilor grave suferite.

Conform sursei citate familia se întorcea din Italia, unde părinții munceau. Bărbatul este cetăţean egiptean, iar toţi cei cinci membri ai familiei au reşedinţa în localitatea Drăgăneşti, judeţul Olt. Mai aveau aproximativ 60 de km pentru a ajunge la destinație.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20