Se sinucide de dorul soției, dramă pentru o româncă plecată la muncă în străinătate

A ales să îşi pună capăt zilelor la doar 40 de ani. Este vorba despre un bărbat a cărui soţie este plecată la muncă în străinătate, iar pentru că nu mai suporta să ducă singur în spate toată gospodăria, Ionuţ Boştinaru, într-un moment de slăbiciune, a ales să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Ionuţ Boştinaru avea vârsta de 40 ani şi avea o fiică de 15 ani. El a lăsat un bilet de adio în care scrie că îşi iubeşte fiica şi soţia, însă dorea ca cea din urmă să se întoarcă acasă.

Ionuț era din Fărcășești, județul Gorj și a fost găsit spânzurat  într-o anexă a locuinței sale. Era angajat al Complexului Energetic Oltenia, ca electrician, la Cariera Roșia.
Soția lui este plecată la muncă, în străinătate iar fiica lor este elevă a Colegiului Național „Spiru Haret”, din Târgu-Jiu.
Ionuț Boștinaru a lăsat și un bilet de adio, într-un caiet cu notițe, în care a precizat că îi pare rău pentru gest și că îsi iubește enorm fiica și soția. Acesta a mai scris că își dorea ca femeia cu care era căsătorit să vină acasă.

„Nu îmi vine să cred. Este un adevărat şoc pentru noi toţi. Ionuţ, te aşteptăm la serviciu. Mă rog la Dumnezeu să nu fie adevărat, să fie un vis urât”, „Dumnezeu să te odihnească în pace. Erai un om minunat”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de către colegii săi citați de igj.ro

Soţia lui Ionuț urmează să ajungă în ţară, pentru a-şi conduce partenerul de viață pe ultimul drum.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Polițiștii efectuează cercetări pentru ucidere din culpă (moarte suspectă), au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

Distribuie acest articol