Sechestrați în casă de fiul lor, doi bătrâni din Italia s-au salvat aruncând un bilețel pe fereastră

Polițiștii din orașul italian Genova, situat în provincia cu același nume din regiunea Liguria, au arestat un bărbat de 49 de ani, acuzat fiind de sechestrarea părinților săi în propria lor locuință.

Potrivit ziarului La Repubblica, incidentul a avut loc într-un apartament situat în cartierul San Fruttuoso din orașul menționat mai sus, iar victimele sunt doi bătrâni trecuți de 80 de ani, respectiv tatăl și mama agresorului.

Conform sursei citate, totul a început cu o ceartă aparent banală, pe motive considerate fără importanță.

Cu toate acestea, reacția fiului a fost atât de extremă încât și-a îngrozit părinții, determinându-i să se refugieze în dormitor.

Ceea ce credeau că va fi un loc sigur s-a transformat rapid într-o capcană, fiul blocându-le astfel ieșirea și lăsându-i fără mâncare, telefon sau electricitate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În încercarea disperată de a cere ajutor, cuplul a aruncat apoi pe fereastră o pernă la care au atașat un bilețel cu ajutorul unui ac de siguranță, iar pe hârtie scria:

„Suntem încuiați în casă, chemați pe cineva și veniți cu mașina sub fereastră”.

Un trecător a observat mesajul în scurt timp și a alertat imediat poliția, sunând la numărul unic de urgență 112.

Când ofițerii de poliție au sosit la fața locului, fiul a încercat să îi convingă că totul este în regulă, spunând: „Priviți, aici e totul în ordine!”.

În urma evaluării situației însă, procurorul de serviciu a dispus arestarea bărbatului, în ciuda faptului că părinții săi au ales să nu depună plângere împotriva lui.