Senzațională victorie a lui David Popovici la Roma! Record mondial și medalie de aur la 100 metri liber

David Popovici a devenit cel mai rapid înotător de pe planetă după ce a stabilit la Roma un nou record mondial în cadrul cursei de 100 de m liber. David a terminat cursa cu timpul de 46,86 secunde, câștigând medalia de aur la Campionatele Europene de natație din capitala italiană. „Susținerea publicului român prezent mi-a fost de mare ajutor”, a declarat David la sfârșitul cursei.

Sportivul român a înotat pe culoarul cu numărul 4, cel al favoritului, în finala probei de 100 de metri liber de la Europenele organizate la Foro Italico, din Roma. A întors al doilea, dar a avut o parte secundă absolut formidabilă.

A încheiat cursa în 46,86 secunde și a bătut recordul mondial deținut de brazilianul César Augusto Cielo Filho, încă din 2009.

Sursa foto: Gazeta Sporturilor

La final, într-un scurt interviu pentru RAI, David Popovici a declarat că susținerea publicul român prezent i-a fost de mare ajutor.

Conform Gazeta Sporturilor, în acest moment David Popovici este cel mai rapid înotător al tuturor timpurilor, indiferent de stil. Nimeni nu a încheiat 100 de metri cu un timp mai bun.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI