Sfârșit cumplit pentru un șofer român în Italia. A murit străpuns de un stâlp de metal

Un tragic accident rutier a avut loc în apropierea orașului Chioggia, de lângă Veneția, soldat cu moartea unui camionist român.

Incidentul s-a produs în seara zilei de luni, 8 ianuarie, la ora 20:30, pe șoseaua numită Romea, în apropierea distribuitorului Amico 14, imediat după podul peste râul Brenta.

Camionul cu numere de înmatriculare românești, care se deplasa spre Veneția, a părăsit șoseaua din motive încă necunoscute, care sunt în prezent investigate.

Vehiculul transporta electrocasnice, iar la un moment dat a derapat și s-a izbit violent de un stâlp de metal, ieșind în afara carosabilului și rămânând în cele din urmă împotmolit.

Impactul devastator a fost fatal pentru șoferul camionului, un bărbat de naționalitate română, care a fost probabil lovit sau străpuns de același stâlp metalic care a pătruns în cabina camionului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Echipele de intervenție au sosit rapid la locul accidentului, inclusiv paramedicii de la 118 de la un spital apropiat, dar, din păcate, nu au putut decât să constate decesul camionistului.

La fața locului s-au aflat și carabinierii, pompierii și polițiștii locali.

Investigațiile preliminare indică faptul că nu au fost implicate alte vehicule, sugerând că a fost un accident solitar, cu consecințe dramatice, deoarece camionul a lovit un stâlp de fier, probabil un indicator rutier, care a pătruns în cabina șoferului, provocându-i moartea.

@rotalianul