Sfârșit dramatic în Italia pentru un român. S-a despărțit de iubită și a plecat spre casă, dar nu a mai ajuns niciodată

O seară romantică s-a sfârșit cu o tragedie în provincia Verona. După câteva ore petrecute alături de iubita sa într-un bar din Lavagno, un tânăr român de 29 de ani, rezident la Oppeano, și-a luat rămas-bun promițând că îi va trimite un mesaj pentru a-i confirma că a sosit în siguranță acasă. Din păcate, acel mesaj nu a mai fost trimis niciodată.

Cei doi s-au întâlnit luni seara 11 septembrie, iar tânărul nostru conațional, cu inițialele O.F., a fost găsit mort marți după amiază, în jurul orei 18:30, într-o mică râpă de lângă șoseaua care leagă localitățile Vago di Lavagno și Zevio. Alături de el a fost descoperită și motocicleta sa.

Primele semne de îngrijorare au venit din partea iubitei sale, care s-a alarmat din cauza tăcerii tânărului, relatează publicația Today.

Fata nu a primit niciun răspuns la mesajele trimise, iar telefonul lui O.F. părea să fie închis, semne care i s-au părut foarte ciudate. Alarma a crescut și în rândul familiei, mai ales când angajatorul tânărului a anunțat că acesta nu s-a prezentat la muncă marți dimineața.

Membrii familiei au depus o plângere la carabinierii din San Martino Buon Albergo privind dispariția bărbatului. Imediat, au fost demarate căutările cu ajutorul pompierilor și al carabinierilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Două echipaje de pompieri din Caldiero și Unitatea de Control Locală din Verona, susținute de elicopterul Drago 149 din Mestre, s-au alăturat căutărilor.

Echipele de salvare au parcurs rutele pe care tânărul le-ar fi putut face luni seara pentru a se întoarce acasă cu motocicleta. În cele din urmă, el a localizat de echipa de pe elicopter.

Trupul lui O.F. a fost descoperit într-o mică râpă, aproape de carosabil, într-o zonă cu vegetație densă.

Din păcate, pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic, iar echipajul medical de urgență a confirmat decesul.

Ancheta este în curs, carabinierii încercând să elucideze dinamica exactă a accidentului.

Primele verificări sugerează că nu au fost implicate alte vehicule. Probabil bărbatul a pierdut controlul motocicletei, care a ieșit de pe carosabil și s-a izbit în râpa adiacentă.

Vegetația bogată a ascuns vehiculul și trupul victimei. Motociclistul și-a pierdut viața fără posibilitatea de a primi primul ajutor.