Sfârșit dramatic pentru un român din Italia, găsit mort pe un șantier. Fusese de două ori la Urgențe înainte de a muri

Un bărbat român a fost găsit mort astăzi, 18 august 2023, pe un șantier din localitatea italiană Sanremo, provincia Imperia din Liguria, iar din primele investigații reiese că decesul său a survenit din cauza naturale.

cadavere-ospedale-sanremo-613302
Locul în care a fost găsit cadavrul. Sursă foto: rivera24.it.

Potrivit publicației locale Rivera24, cu câteva zile înainte de tragicul eveniment, conaționalul nostru fusese de două ori la secția Urgențe a spitalului din localitate, declarând că se simte rău, dar nu a așteptat niciodată rezultatelor analizelor și a plecat.

Nicolae C., în vârstă de 35 și rezident în Ventimiglia, a fost găsit fără viață în primele ore ale după-amiezii de astăzi într-o mică clădire abandonată, odinioară folosită ca depozit pentru medicamente.

Clădirea este adiacentă unui șantier situat nu departe de spitalul Borea din Sanremo.

cadavere-cantiere-ospedale-sanremo-613298
Clădirea adiacentă în care a fost găsit cadavrul. Sursă foto: rivera24.it.

Conform sursei citate, bărbatul român se prezentase la Unitatea de Primiri Urgențe din Sanremo la ora 16:52 în data de 11 august, afirmând că se simte rău.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce au fost efectuate unele investigații și teste clinice, care s-au dovedit a fi în parametri normali, românul a părăsit spitalul Borea fără să aștepte finalizarea testelor clinice la care fusese supus de către medici.

De atunci, nu s-a mai știut nimic despre el până astăzi, când câțiva tehnicieni care efectuau o inspecție au dat întâmplător peste cadavrul său.

Ghemuit și cu capul sprijinit de un zid, Nicolae încă mai avea, la încheietura mâinii, brățara dată persoanelor care se prezintă la Urgențe.

Mai mult,  potrivit informațiilor făcute publice de Agenția Sanitară Locală din provincia Imperia, românul de 35 de ani mai făcuse o vizită la spital și cu o zi înainte, pe 10 august, de acea dată însă la Bordighera.

La fel ca și pe 11 august, nici atunci nu a așteptat să afle rezultatele investigațiilor înainte de a părăsi spitalul.

De asemenea, personalul medical a declarat că bărbatul se afla într-o stare de agitație psihomotorie,

Investigațiile medico-legale asupra cadavrului găsit s-au încheiat cu concluzia că decesul a survenit din cauze naturale, mai precizează sursa citată.

Corpul neînsuflețit al compatriotului nostru a fost depus la morga spitalului din Sanremo și va fi predat familiei victimei, de îndată ce autoritățile vor reuși să contacteze rudele acestuia.

Anchetatorii au constatat totodată că Nicolae locuia într-un apartament din Ventimiglia împreună cu alte două persoane.