Sfârșit tragic în Italia pentru un băiat român de 18 ani, mort după o supradoză de substanțe interzise

Un tânăr român în vârstă de 18 ani a murit duminică, 9 octombrie, la Cadoneghe, în provincia Padova (Veneto), în urma unei supradoze de droguri. Mai multe sticluțe cu metadonă au fost găsite în locuința sa, precizează Il Mattino di Padova.

Băiatul român locuia într-un apartament de pe via Trilussa și era cunoscut ca fiind dependent de droguri. Duminică a fost primit un apel la numărul de telefon 118 prin care se solicita ajutor medical și o ambulanță s-a prezentat la domiciliul tânărului nostru conațional.

Echipajul medical l-a găsit într-o stare critică și băiatul a decedat după puțin timp, la spitalul din Padova. Medicii au declarat că decesul a fost cauzat de o supradoză de droguri.

Carabinierii, care au reconstituit ultimele ore de viață ale tânărului, au găsit în apartament 0,18 grame de hașiș și câteva sticle de metadonă, care erau deja folosite parțial.

Un român în vârstă de 23 de ani, vecin de-al celui decedat, a recunoscut că a fost el cel care i-a vândut metadonă victimei. Parchetul a deschis un dosar de cercetare penală.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Trupul neînsuflețit al băiatului de 18 ani a fost transportat la morgă unde va fi efectuată autopsia pentru a se confirma supradozajul.