Sfârșit tragic în Italia pentru o femeie, ucisă de propria mașină

În dimineața zilei de 10 octombrie 2023, o tragedie a lovit comunitatea din Casalnuovo, provincia Napoli, unde o farmacistă în vârstă de 40 de ani a fost victima unui incident stradal deosebit de nefericit în timp ce se îndrepta spre locul de muncă.

Filomena La Montagna, originară din Marigliano, dar rezidentă în Somma Vesuviana, lasă în urmă un soț și o fiică de doar doi ani și jumătate, menționează Il Messaggero.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 8:30 dimineața, pe via Strettola Romano, în apropiere de școala „De Curtis”.

Conform rapoartelor preliminare, după ce farmacista a parcat autovehiculul său, un Fiat 500X de culoare bej, pe o stradă înclinată, acesta a început să alunece înapoi, posibil din cauza unei defecțiuni sau poate pentru că șoferița a uitat să tragă de mână.

În încercarea de a opri mașina pentru a evita un potențial impact cu alte vehicule, farmacista a fost lovită de propriul său autoturism, care a împins-o cu forță împotriva unui alt vehicul parcat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a fost practic strivită între cele două mașini

Echipele de salvare au ajuns rapid la locul incidentului, dar Filomena nu a mai putut fi salvată, decedând din cauza leziunilor suferite.

Dinamica exactă a incidentului  este în prezent subiectul unei investigații conduse de Poliția Locală din Casalnuovo di Napoli, sub coordonarea comandantului Pasquale Pugliese.

Mașina victimei a fost sechestrată în vederea efectuării de investigații suplimentare și strada a fost închisă temporar pentru a permite autorităților să facă verificări la fața locului.