Sfatul unei femei care s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr cu 21 de ani: „Trăiți clipa și nu luați în seamă ce spun cei din jur!”

Michelle Rinella, o psihologă în vârstă de 54 de ani din Texas (SUA), și-a reluat viața de cuplu după divorț și a descoperit că bărbații de vârsta ei o „plictiseau”, preferând în schimb compania lui Brandon Graham, un șofer de camion cu 21 de ani mai tânăr decât ea.

Conform Daily mail, sfatul ei este că oamenii, pentru a fi fericiți, trebuie să trăiască clipa, fără a se lăsa influențați de preocupări pentru viitor sau despre ce vorbește lumea.

Femeia descrie atracția dintre ea și soțul ei ca fiind intensă și „fierbinte”, dar este surprinsă în mod plăcut și de vulnerabilitatea emoțională a lui Brandon, un contrast față de bărbații mai în vârstă pe care îi consideră rigizi, lipsiți de entuziasm și neimplicați emoțional în relații.

photo_2024-03-04_20-32-04
Sursa foto: Daily mail

Michelle, care anterior a fost căsătorită cu un bărbat cu 11 ani mai în vârstă, crede că diferența de vârstă dintre ea și Brandon adaugă pasiune în relația lor, descriindu-l pe noul soț ca fiind „distractiv, frumos și în formă”, în timp ce ea aduce în relație înțelepciunea:

„Pentru mine, el este tânăr, în formă, frumos și distractiv. Cu siguranță nu găseam asta la bărbații de 50 de ani. Pentru el, eu sunt înțeleaptă, totodată fiind și atrăgătoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A fost cu siguranță o dragoste la prima vedere. La prima noastră întâlnire, primul meu gând a fost ‘este și mai chipeș decât în poze’. Adică, există evident atracția fizică, nu-i așa, care este ca focul.

Dar apoi a fost această atracție emoțională. A venit cu un nivel de vulnerabilitate la care nu eram obișnuită. Bărbații mai în vârstă sunt rigizi și apatici.

Pentru amândoi, pur și simplu se simte ca și cum am câștigat la loterie, am găsit unul la altul tot ceea ce căutam, așa că asta creează un nivel uimitor de pasiune.”, a spus femeia.

Cu toate că inițial a fost deranjată de privirile celor din jur, acum spune că judecata celorlalți le întărește și mai mult conexiunea și pasiunea.

Relația lor a început în septembrie 2019, când s-au întâlnit online, și deși Michelle nu era inițial optimistă din cauza diferenței de vârstă, farmecul și abordarea lui Brandon au cucerit-o.

photo_2024-03-04_20-31-37
Sursa foto: Daily mail

S-au căsătorit în 2021 și deși există preocupări cu privire la cum va arăta viitorul lor peste 20 de ani, când Michelle va avea 75 de ani, și Brandon, 54, ea alege să trăiască în prezent și să nu se lase influențată de aceste gânduri.

Michelle subliniază că, deși sunt conștienți de diferența de vârstă și de posibilele provocări viitoare, important este să trăiască momentul prezent fără a se preocupa excesiv de viitor.

Distribuie acest articol