Și-a ucis concubinul și apoi l-a castrat. Verona Popescu achitată pe motiv că ar fi bolnavă psihic

Crima a avut loc în dimineața zilei de vineri, 23 iunie 2017, într-un apartament din via Mar Adriatico, localitatea Modena. Acolo locuia un bărbat italian pe nume Claudio Palladino, în vârstă de 60 de ani, împreună cu concubina sa, Verona Popescu, o fostă îngrijitoare română de 50 de ani, originară din localitatea Drăgășani.

Claudio Palladino și Verona Popescu

Autoritățile din Modena au primit un apel la numărul 113 în acea zi, între orele 5:00 și 6:00 dimineața, prin care o femeie anunța că tocmai și-a ucis concubinul. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit corpul neînsuflețit al bărbatului în apartamentul unde cei doi locuiau.

Pe trupul său, Palladino avea opt răni de cuțit la nivelul gâtului, răni care au fost provocate  de către Verona Popescu cu un cuțit de bucătărie și care apoi și-a castrat concubinul cu același cuțit și a pus testiculele sale în frigider, așa cum a mărturisit în timpul interogatoriului.

În urma expertizei psihologice efectuate asupra femeii s-a stabilit că aceasta era labilă psihic la momentul oribilei crime, așadar, la finalul procedurii abreviate din cadrul procesului judecătorul a achitat-o astăzi pe Verona Popescu de orice vină deoarece nu era capabilă să înțeleagă ce se întâmplă.

Judecătorul a dispus, de asemenea, internarea femeii românce pe timp de 10 ani într-o structură REMS, o structură rezidențială, cu funcții de reabilitare terapeutică și sociologică, cu o permanență temporară și excepțională pentru bolnav.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol