Și-a ucis mama, apoi s-a aruncat de la fereastră. Italian mort după ce a căzut peste un gard de fier

În cartierul Niguarda din Milano, o tragedie a zguduit comunitatea locală. Riccardo Guidarelli, un bărbat în vârstă de 53 de ani, și-a ucis mama, Maria Costantini, în vârstă de aproape 86 de ani, în apartamentul lor situat la etajul al patrulea dintr-un bloc de pe strada Palanzone.

Ulterior, bărbatul s-a sinucis, aruncându-se de la fereastră, relatează Corriere Adriatico.

Riccardo a sunat la numărul de urgență 112 în jurul orei 5:00 dimineața, miercuri, 9 august, amenințând cu sinuciderea, dar fără să menționeze ceva despre moartea mamei sale.

La fața locului au ajuns imediat polițiștii și pompierii. Între timp, bărbatul se aruncase de la fereastră.

Corpul neînsuflețit al lui Riccardo a fost găsit căzut peste un gard de fier, în timp ce corpul mamei sale, care prezenta o tăietură adâncă la gât, a fost descoperit în dormitorul locuinței.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Medicul legist a efectuat inspecția cadaverică și a declarat că femeia era moartă de mai multe ore, poate chiar o zi sau două.

În locuința celor doi au fost găsite câteva bilete de adio în care fiul își exprima teama de a ajunge cercetat pentru uciderea mamei sale, pe care a înjunghiat-o în gât.

1200-20230809152956 (4)
Și-a ucis mama, apoi s-a aruncat de la fereastră. Italian mort după ce a căzut peste un gard de fier. Sursa foto: Corriere Adriatico

Maria Costantini nu avea semne de demență senilă sau alte boli cronice. Cu toate acestea, se pare că Riccardo a avut probleme psihiatrice în trecut.

El fusese spitalizat în 2018, după ce a avut o criză în așteptarea unui consult la spital. Mama sa menționase atunci că fiul ei suferea de tulburări psihice de aproximativ doi ani.

În apartament nu au fost găsite însă medicamente de niciun fel.

De asemenea, nu există dovezi anterioare despre intervenții ale poliției legate de incidente violente în care ar fi fost implicat bărbatul italian.

Întreaga comunitate este șocată de această tragedie neașteptată, iar poliția continuă să investigheze circumstanțele exacte care au dus la aceste evenimente tragice.