Italia: Găsit un corp fără viață, autoritățile presupun că este românul dispărut cu o săptămână în urmă

Corpul neînsuflețit al unui bărbat care se bănuiește a fi al românului Vișan Marin, dispărut acum câteva zile în Sicilia, a fost găsit ieri după-amiază în zona Auro Roccone, de pe teritoriul localității Vita, în provincia Trapani, informează Repubblica.

Trupul fără viață era dezbrăcat de pantaloni, care au fost găsiți în apropiere.

Vișan Marin, în vârstă de 62 de ani, a fost dat dispărut de familie cu o săptămână în urmă, bărbatului i s-a pierdut urma în ziua de duminică, 20 mai, 2018.

Chiar dacă până în acest moment nu a avut loc identificarea oficială a cadavrului, toate indiciile duc la presupunerea că acesta aparține conaționalului nostru. La fața locului au sosit medicul legist și personalul medical de la 118 precum și carabinierii. În următoarele ore se va efectua autopsia pentru a se determina cauza morții bărbatului.

Vișan Marin era cetățean român și de duminică după-amiază, 20 mai, în jurul orei 15:00 de când a plecat de acasă, familia lui nu mai avea nici o veste despre el. Îngrijorați, membri familiei au avertizat carabinierii care au început imediat căutările, fiind folosit în acest scop și un elicopter. Bărbatul român a fost căutat în împrejurimile zonei unde locuia, mai ales în mediul rural dintre Salemi și Vita.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI