Sicilia: găsit mort păstorul român dispărut de câteva zile după ce plecase să ducă turma de animale la păscut

A fost găsit în această dimineață cadavrul ciobanului român dispărut în munții Portella della Ginestra, pe teritoriul Piana degli Albanesi, în Sicilia. În zorii acestei zile căutările au fost reluate de către carabinieri cu ajutorul elicopterelor iar în timpul acestor căutări, o patrulă a militarilor a descoperit corpul neînsuflețit, informează palermo.gds.it.

Au ajuns la locul unde a fost găsit cadavrul lui Cătălin Pălimaru, 47 de ani, echipele de salvare ale pădurarilor, pompierilor, protecției civile și carabinierilor care au constatat identitatea cadavrului. Este ciobanul român a cărui dispariție a fost raportată de fratele său la unitatea de poliție din San Giuseppe Jato. În aceste momente ste așteptat medicul legist pentru a se constata cauzele decesului bărbatului român.

De lunea trecută nu mai era nicio veste despre Cătălin Pălimaru, păstor de naționalitate română. Bărbatul, care era angajat la o fermă de vite și oi, în data de 1 ianuarie a urcat muntele Pagnocco cu turma, dar nu a mai revenit acasă. Telefonul său mobil a fost inaccesibil începând de luni după-amiază. Fratele său, care este păstor înt-o altă fermă din San Giuseppe Jato, s-a prezentat miercuri la poliție și a depus o plângere cu privire la dispariția fratelui său. A fost însoțit de proprietarul companiei zootehnice pentru care lucra Cătălin. Căutările, începute joi dimineața devreme, au dus la rezultatul trist de astăzi.

Vom reveni cu amănunte.