Sicilia: șofer român prins fără asigurare și beat la volan, amenință carabinierii cu un cuțit și dă foc la propria mașină

G.F., bărbat român de 31 de ani, cunoscut deja de Forțele de Ordine italiene, a fost arestat în seara zilei de ieri, 2 februarie 2018, după ce a amenințat și rănit carabinierii care l-au prins la volan beat și fără asigurare, în localitatea siciliană Riesi, din provincia Caltanissetta.

Bărbatul român se afla în stare de ebrietate la volanul unui automobil Volkswagen Golf care nu avea asigurare iar când a fost oprit de carabinierii care au dat startul unui control amănunțit al mașinii, G.F. a scos un cuțit și a început să-i amenințe pe aceștia, relatează ziarul local Accento News.

Ulterior, cetățeanul român a început să taie cauciucurile mașinii sale, aruncând apoi către carabinieri niște obiecte scoase din portbagajul mașinii. În final, bărbatul a dat foc la propria sa mașină și apoi a fugit pe jos pe străzile din împrejurime unde a aruncat și cuțitul.

Carabinierii l-au urmărit și au reușit să-l blocheze pe bărbatul român sub privirea trecătorilor care se aflau în zonă și cărora nu le venea să creadă ce se întâmplă. În timpul blocării, doi carabinierii au fost răniți ușor de acest infractor, fiind nevoiți să primească îngrijiri medicale la secția Urgențe de la spitalul din Mazzarino.

G.F. a fost denunțat pentru o serie de infracțiuni în acest caz, printre care violență, amenințări și leziuni provocate unor oficiali publici, precum și port abuziv de armă, fiind apoi închis la penitenciarul din Caltanissetta.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol