Silvia și-a anunțat fiul că pleacă la muncă în Italia și a dispărut. Găsită moartă după un an de zile

O femeie din Craiova, județul Dolj, și-a anunțat fiul în urmă cu mai bine de un an că pleacă la muncă în Italia, dar a dispărut complet de atunci și nimeni n-a mai aflat nimic de ea până în urmă cu câteva zile.

Potrivit publicației Gazeta de Sud, mama bărbatului a fost găsită abia în noaptea zilei de vineri, 1 iulie 2022, îngropată la doi metri adâncime, principalul suspect pentru moartea ei fiind chiar soțul femeii.

Din primele informații reiese că, în cursul zilei de ieri, un bărbat din comuna Seaca de Câmp, județul Dolj, s-a prezentat la Secția nr. 3 de Poliție din Craiova și a declarat că mama lui este dispărută încă din luna martie a anului trecut.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că femeia, pe nume Albișoru Silvia și care pe 29 iunie ar fi împlinit 66 de ani, i-a spus că va pleca la muncă în Italia, dar de atunci nu a mai dat niciun semn de viață.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Polițiștii doljeni au dat startul imediat căutărilor, iar după primele investigații au rezultat indicii puternice că femeia ar fi fost ucisă, motiv pentru care ancheta a fost preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

„În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la sfârșitul lunii aprilie 2021, în locuința comună din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresată de fostul soț, agresiuni ce au condus la decesul acesteia. Ulterior, trupul femeii ar fi fost transportat în comuna Șimnicu de Sus, unde ar fi fost îngropat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Dolj.

„În noaptea de 01/02 iulie a.c., în comuna Șimnicu de Sus, s-a procedat la excavarea zonei, iar la o adâncime de 2 metri a fost găsit cadravrul unei persoane de sex feminin, în stare avansată de descompunere”, au mai precizat polițiștii.

În urma acestor dramatice descoperiri, anchetatorii au decis reținerea pentru 24 de ore a soțului, un bărbat în vârstă de 55 de ani și domiciliat în municipiul Craiova, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20