A smuls de la gâtul unei românce lănțișorul de aur și a fugit pe o bicicletă electrică. Italian arestat după 4 luni

O femeie română de 60 de ani a fost jefuită în data de 7 septembrie 2020 în orașul italian Palermo de către un bărbat care i-a smuls lănțișorul de aur de la gât, apoi a fugit pe o bicicletă electrică, informează publicația locală Palermo Live. După mai bine de patru luni de la acest jaf, autorul a fost identificat și pus sub arest.

Potrivit sursei citate, conaționala noastră se afla pe via SS. Mediatrice din localitatea menționată mai sus atunci când un individ s-a apropiat de ea, i-a smuls lănțișorul de aur cu violență, apoi s-a îndepărtat în grabă folosind o bicicletă electrică. Victima, însă, nu a stat prea mult pe gânduri și a denunțat jaful la poliție, iar forțele de ordine au dat astfel startul unei anchete pentru a găsi făptașul.

Ancheta desfășurată de polițiștii comisariatului din zona Porta Nuova a dus la identificarea făptașului la numai câteva zile, când l-au văzut plimbându-se pe aceeași bicicletă, printre mașini, în zona Calatafimi. Investigațiile, care aveau ca scop și adunarea dovezilor împotriva făptașului, au durat însă mai bine de patru luni, iar Autoritatea Judiciară din Palermo a emis un mandat de arestare pe numele său care a fost pus în executare în această dimineață de polițiști.

Bărbatul arestat este un cetățean italian în vârstă de 49 de ani care are la activ 29 de condamnări penale pentru fapte asemănătoare.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20