Șocul unei femei din Italia care și-a găsit vecinul în patul ei cu un alt bărbat. Avea camere video instalate

Proprietara unui apartament din orașul italian Torino, regiunea Piemonte, precum și un vecin de-ai acesteia, au fost trimiși în judecată în urmă cu câteva zile după ce chiriașa femeii l-a surprins pe acesta din urmă în patul ei cu un alt bărbat.

Potrivit ziarului regional Il Quotidiano Piemontese, femeia care închiriase locuința avea o pisică și a decis să plece în vacanță câteva zile, fiind nevoită să lase animalul de companie singur în casă. Din acest motiv, chiriașa a rugat-o pe proprietara locuinței să vină zilnic acolo pentru a hrăni pisică, în zilele în care stăpâna animalului va fi plecată.

Chiriașa a uitat să-i spună proprietarei însă că a instalat niște camere video de supraveghere în apartament pentru a putea urmări pisica de la distanță și a avut parte astfel de o surpriză de proporții.

Din informațiile depuse la dosar de Parchetul din Torino reiese că, în timp ce era plecată, chiriașa a deschis de pe telefon conexiunea cu camerele video și a văzut astfel doi bărbați în patul ei, în ipostaze fierbinți, unul dintre aceștia fiind vecin cu ea.

Potrivit sursei citate, acest episod nu a fost singurul, ci s-a repetat de trei ori în perioada în care femeia a fost plecată în concediu, iar femeia le-a înregistrat pe toate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La întoarcere, chiriașa s-a dus direct la carabinieri și a depus plângere pentru violarea domiciliului atât împotriva vecinului, cât și a proprietarei apartamentului.

Din investigațiile făcute de carabinieri reiese că proprietara a fost cea care i-a dat cheile apartamentului vecinului, știind că acesta se va retrage acolo cu un alt bărbat, fiindcă în apartamentul în care locuiește el nu putea să facă asta, deoarece acolo se afla atât concubinul lui, cât și mama sa.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20