O româncă se zbate în Italia între viață și moarte. Un șofer a lovit-o cu mașina și a fugit de la locul accidentului

O româncă în vârstă de 40 de ani rezidentă la Capaccio, în provincia Salerno din Campania, este internată în stare foarte gravă după ce sâmbătă seară a fost lovită de un autoturism în timp ce se întorcea cu bicicleta de la serviciu. Șoferul mașinii este căutat de autorități deoarece nu s-a oprit la locul accidentului pentru a-i acorda femeii primul ajutor și a-și însuși responsabilitatea celor petrecute.

Accidentul a avut loc de-a lungul străzii Via Magna Graecia din Capaccio Paestum. Era puțin înainte de miezul nopții și conaționala noastră se întorcea acasă pe bicicletă, după ce terminase munca în pizzeria unde lucrează. Mașina s-a apropiat cu viteză și a lovit-o puternic, aruncând-o pe femeie în aer, apoi pe asfalt. În urma impactului violent victima a suferit răni grave în zona capului, medicii sunt rezervați în ce privește starea acesteia.

La fața locului a ajuns o ambulanță, inițial de la Crucea Roșie. Româncei i s-a acordat primul ajutor apoi, având în vedere gravitatea stării sale, a fost intubată și transportată la Secția de neurochirurgie a Spitalului Ruggì din Salerno de către unitatea de resuscitare a Crucii Galbene Agropoli.

Ancheta este în curs de desfășurare, carabinierii din Capaccio Scalo au început imediat procedurile care să ducă la identificarea șoferului care a părăsit locul accidentului.