Șofer de autobuz din Italia, filmat în timp ce adormea la volan. Conducea cu ochii închiși

Un șofer al companiei de transport în comun Atac din Roma a fost surprins conducând autobuzul cu ochii închiși. Bărbatul adormea la volan, capul i se apleca și legăna, dar încerca să rămână treaz prin mișcări bruște.

Șoferul conducea un autobuz de pe linia 435 și se îndrepta spre Piazzale Ionio, cartierul Montesacro. El a fost filmat de un pasager, iar video a fost postat pe pagina de Instagram „Welcome to favelas”, informează La Repubblica.

În imagini se vede clar șoferul care părea că doarme, în timp ce vehiculul se deplasa prin trafic. Capul său se legăna și se înclina, dar încerca să rămână treaz prin mișcări bruște. Cu toate acestea, ochii săi continuau să se închidă, punând în pericol viața pasagerilor aflați la bord.

1200-2023072613846 (1)
Captură video La Repubblica

Deocamdată, motivele din spatele acestei conduite a șoferului, în timp ce avea în grija sa viața multor pasageri, nu sunt cunoscute.

Nu se știe cu certitudine dacă acesta se afla sub influența unor substanțe, dacă s-a simțit rău sau dacă era pur și simplu doar obosit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce videoclipul a fost distribuit pe rețelele sociale, unii utilizatori au criticat decizia călătorilor de a filma în loc să sune imediat la serviciile de urgență.

În ciuda îngrijorărilor pasagerilor și a reacțiilor publice, compania Atac a informat că șoferul a fost supus unei examinări medicale și nu s-au identificat anomalii.

Cu toate acestea, situația ridică întrebări serioase cu privire la supravegherea medicală a șoferilor și la garanția că aceștia sunt în deplină capacitate de a-și îndeplini atribuțiile în siguranță. VIDEO aici: video.repubblica.it/edizione/roma/autista-dell-atac-guida-il-bus-a-occhi-chiuso-nel-traffico-paura-a-bordo-dubbi-sul-suo-stato-fisico

Distribuie acest articol