Șofer român care lucra în străinătate, mort alături de fiica sa într-un grav accident rutier petrecut în țară

Un accident rutier devastator s-a petrecut pe DN 2C, aproape de miezul nopții de vineri spre sâmbătă 29 iulie 2023, în localitatea Padina din județul Buzău.

700-20230729151248
Mașina în care se aflau victimele. Sursă foto: adevarul.ro.

În urma tragicului eveniment, un bărbat de 46 de ani și fiica sa de 16 ani și-au pierdut viața, iar soția bărbatului a rămas grav rănită.

Conform datelor furnizate de Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Buzău, bărbatul, originar din Padina, conducea un autoturism Audi pe DN 2C, dinspre Pogoanele spre localitatea sa natală.

La un moment dat, mașina sa a intrat în coliziune cu un camion condus de un șofer de 33 de ani, din Buzău.

1200-20230729152258
Imagine de la locul accidentului. Sursă foto: adevarul.ro.

IPJ Buzău a comunicat că accidentul a dus la decesul bărbatului de 46 de ani și al fiicei sale de 16 ani, iar o altă pasageră, o femeie de 45 de ani, a fost rănită. Toți ocupanții autoturismului erau din Padina.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia rănită a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Se va întocmi un dosar penal, iar polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Potrivit ziarului Adevărul, bărbatul decedat în accident lucra ca șofer în străinătate pentru a-și întreține familia. El se întorsese acasă pentru o scurtă vacanță.

Accidentul s-a petrecut la doar câțiva kilometri distanță de casa familiei. Fiica de 16 ani era unicul copil al celor doi soți, mama fiind cea care se ocupa în principal de creșterea acesteia.