Șofer român de camion bătut fără milă în Italia de un coleg de breaslă și alți indivizi

Un șofer român de camion, în vârstă de 39 de ani, a fost bătut crunt, în seara zilei de vineri, 27 mai 2022, de un coleg și mai mulți prieteni de-ai acestuia din urmă într-o parcare din orașul italian Livorno, provincia cu același nume din Toscana.

Potrivit publicației locale Livorno Today, totul a început într-un bar situat pe via Pian di Rota, în care conaționalul nostru s-a întâlnit întâmplător cu un coleg de breaslă cu care în urmă cu ceva timp a avut niște divergențe.

Pentru a evita din nou astfel de discuții, șoferul român a decis să se întoarcă la camionul său, care era parcat pe via Enriques, din zona Picchianti a orașului Livorno. Colegul său, însă, a decis să-l urmărească și nu singur, ci cu alți prieteni după el.

Grupul de indivizi l-au ajuns astfel din urmă pe bărbatul de 39 de ani, înainte ca acesta să ajungă la camion, și au început să-l lovească cu toții, atât cu pumnii și picioarele, cât și cu diferite obiecte contondente.

Lăsat apoi la pământ, cu fața plină de vânătăi și sânge, românul nostru a sunat imediat la 112, iar în scurt timp au sosit la fața locului două patrule de poliție, dar și o ambulanță care a transportat victima la spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Polițiștii încearcă acum să reconstituie cele întâmplate în seara zilei de vineri acolo pentru a atribui astfel eventuale responsabilități penale agresorilor.

Distribuie acest articol