Șofer român de camion în Italia, a lovit mortal un elev și a fugit de la locul accidentului

Un tragic incident a avut loc vineri dimineață, 23 februarie, puțin după ora 7:00 dimineața, la Bussana (Sanremo), când un elev de 17 ani a fost lovit mortal de un camion cu număr de înmatriculare românesc. Șoferul a fugit de la locul accidentului.

Incidentul s-a petrecut în apropierea rampei de acces spre strada Valle Armea, unde băiatul, însoțit de sora lui de 15 ani, se îndrepta către școală, relatează Liguria Notizie.

Șoferul camionului, care transporta țevi de oțel, a fugit de la locul accidentului.

Motivele pentru care a ales să fugă nu sunt încă clare, fiind posibil ca acesta să se fi speriat sau să fi avut alte motive.

1200-2024022313142 (2)
Camionul cu care șoferul a provocat accidentul. Sursa foto: Riviera 24

Autoritățile l-au identificat și reținut ulterior pe șofer, grație descrierilor camionului furnizate de un martor ocular.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La interogarea de către poliție, șoferul, cetățean român, a susținut că nu și-a dat seama de accident, precizând că tocmai terminase de livrat marfa la o companie locală.

În consecință, camionul a fost confiscat, iar șoferul a fost transportat la spital pentru efectuarea examinărilor medicale standard.

Victimele, amândoi elevi, domiciliați în Triora, regiunea Liguria, tocmai coborâseră din autobuz și se îndreptau spre școală.

Echipajele de urgență le-au acordat primul ajutor pe loc și i-au transportat de urgență la spitalul Borea din Sanremo, în cod roșu.

Din nefericire, pentru tânărul de 17 ani nu s-a mai putut face nimic.

Sora sa, rănită grav, a fost transferată la spitalul din Pietra Ligure din cauza multiplelor și severele traumatisme suferite în urma impactului.

riviera24-sanremo-due-studenti-travolti-da-un-pirata-della-strada-632669
Locul accidentului. Sursa foto: Riviera 24

Autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a stabili responsabilitățile legale.

Distribuie acest articol