Șofer român de TIR, agresat în Italia de patru hoți. I-a surprins furând motorină din rezervor

Un șofer român de TIR, în vârstă de 48 de ani a fost victima unui jaf în parcarea unei zone industriale din localitatea Landriano, situată în provincia italiană Pavia din Lombardia, după ce a surprins patru persoane în timp ce îi furau combustibilul.

Conform ziarului Il Giorno, incidentul s-a petrecut după miezul nopții dintre joi și vineri, 3 noiembrie 2023, pe via Aldo Aniasi.

Infractorii, surprinși în flagrant, l-au împins pe șoferul român la pământ, dar acesta nu a suferit răni grave, din fericire.

Hoții au reușit să fugă însă cu o dubă în care au încărcat combustibilul furat, valoarea căruia nu a fost încă estimată.

Carabinierii din Pavia au fost alertați ulterior de conaționalul nostru asupra faptelor și au intervenit rapid la fața locului, demarând imediat investigațiile de rigoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Într-un eveniment separat, dar legat tot de furtul de combustibil, o benzinărie Tamoil de pe centura orașului Mortara, situată pe via Raffaello Sanzio, a fost de asemenea atacată de hoți.

La redeschiderea benzinăriei după sărbătoarea de miercuri (1 noiembrie este zi de sărbătoarea în Italia) s-a constatat că niște infractori au forțat casa de bani a unei pompe de benzină și au sustras tot numerarul.

Furtul a fost raportat joi, 2 noiembrie 2023, la unitatea de carabinieri din Mortara. Autoritățile locale au făcut un apel la cetățeni pentru orice informație care ar putea ajuta la prinderea și identificarea făptașilor în ambele cazuri de furt.