Șofer român din Germania, sinucidere în direct pe Facebook: „Am iubit-o mai mult decât a meritat”

„Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. Pe Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult.”

Așa începe mesajul de adio transmis în direct pe Facebook de Claudiu, un tânăr român din Deva care muncea în Germania. Un mesaj foarte trist care avea să anunțe o adevărată tragedie. Aflat la volanul unei dubițe pe o autostradă din Germania, șoferul român a decis să se sinucidă și să transmită totul în direct, motivul acestei dramatice decizii fiind faptul că iubita sa l-a părăsit.

„Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât. După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă…”, spune Claudiu în video transmis în direct pe Facebook, care ulterior a fost șters. Observator.tv a publicat însă o înregistrare parțială din video aici.

După aceste cuvinte urmează lacrimi și înjurături la adresa lui Iulian, apoi anunță că vrea să moară.

„Am să vă blestem și apoi am să vă… am să vă… nu știu ce am să vă fac”, continuă tânărul în lacrimi. „O să vă duceți dracu’, și am să… nu știu, eu am să mă duc la fel… eu vreau să mor, nu mai vreau să trăiesc. Nu mai vreau nimic, absolut nimic. Tot ce-am vrut eu a fost ea. Ea! Pentru ea am luptat, pentru ea am lucrat, pentru ea tot, iar ea astăzi îmi spune că gata, s-a terminat. Dacă s-a terminat astăzi, se va termina cu totul. Ea fost totul meu, a fost tot ce-am avut eu sfânt pe lumea asta. Tot ce-am iubit eu a fost ea. Pe ea am iubit-o mai mult ca orice pe lumea asta. Ea a fost viața mea, este viața mea. Nu o rog altceva decât să aibă grijă de Sasha, să-l iubească pe Sasha și să-i fie alături. Bărbați o să-și găsească, e treaba ei câți și cum. Nu mă interesează, nu mai îmi bat capul. Eu astăzi am să plec…”, spune tânărul în înregistrarea video.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„I-am promis ei, nu o dată, de o sută de ori… i-am spus: nu mi-e frică de moarte. Vreau să văd moartea, vreau să văd dacă e chiar așa cum spune lumea că e ușor să mori…. Oare a să aibă vreodată un regret?! Mi-a spus în față, mi-a spus că ea nu mă iubește, nu simte nimic pentru mine…”, mai adaugă băiatul care, conform unor surse din presa românească se pare că are doar 22 de ani.

Șirul reproșurilor față de fosta sa iubită continuă pentru câteva minute îndelungate, iar mesajul de adio se termină în mod tragic, cu tânărul nostru conațional ieșind de pe autostradă și intrând cu mașina în spatele unui TIR.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de luni, 5 august 2019, în jurul orei 20:30 (ora Germaniei) iar telefonul tânărului a continuat să transmită în direct mai multe minute după ce a intrat cu mașina în TIR, până când polițiștii germani ajunși la locul tragediei au observat și au oprit transmisia.

Potrivit celor relatate de familia lui Claudiu pe Facebook, tânărul a murit în urma acestui gest disperat. Din video se poate observa că tragedia a avut loc pe o autostradă, aproape de localitatea Neufahrn din landul Bavaria.