Șofer român din Italia mort într-un tragic accident rutier cu patru mașini implicate

Tragedia s-a petrecut în seara zilei de joi, 31 martie 2022, pe Strada Statală 7 bis din provincia Avellino (Campania), în dreptul localității Sperone, unde un român în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața într-un dramatic accident rutier.

Conform presei locale, patru autoturisme au fost implicate în accidentul care s-a petrecut în jurul orei 21:30 de ieri și care a provocat decesul conaționalului nostru, un bărbat rezident de mai mulți ani în localitatea apropiată Mugnano del Cardinale.

Imagine de la locul accidentului.

O femeie în vârstă de 31 de ani și originară din localitatea Nola a suferit, de asemenea, răni foarte grave și a fost transportată la spitalul San Giuseppe Moscati din Avellino, mai precizează sursele locale.

Ceilalți șoferi și pasageri din celelalte autovehicule implicate în accident au scăpat doar cu câteva răni ușoare.

La fața locului a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerări a pompierilor din Avellino pentru a extrage trupul neînsuflețit al șoferului român din autoturismul său, operațiune care a fost îndelungată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Procurorul de serviciu de la Parchetul din Avellino s-a prezentat și el la locul tragediei pentru a coordona ancheta, care va stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul.