Șofer român grav rănit în Italia într-un accident teribil. Capul tractor al TIR-ului pe care îl conducea s-a desprins de remorcă

Accident grav petrecut în dimineața zilei de marți, 9 noiembrie, de-a lungul autostrăzii A2, pe coasta Mării Mediterane, între intersecțiile dintre Sicignano degli Alburni și Petina (Campania), pe banda în direcția sud.

Condus de un șofer român, un TIR a derapat din motive ce urmează să fie elucidate și s-a lovit de peretele stâncos din partea laterală a acelei porțiuni de autostradă.

În urma impactului cu peretele stâncos, capul tractor s-a desprins de remorcă și s-a răsturnat, suferind daune majore. Remorca a rămas pe carosabil. În accident nu au fost implicate și alte vehicule, precizează Onda News.

Grav rănit, șoferul a fost salvat de lucrătorii sanitari de la 118 și transportat la spital sub cod roșu. Bărbatul, cetățean român rezident în Castrovillari, a suferit o serie de fracturi și o rănire gravă la cap. A fost internat la terapie intensivă cu un prognostic de 30 de zile.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La fața locului au sosit agenții Poliției Rutiere pentru reconstituirea dinamicii accidentului, precum și lucrătorii de la ANAS (Azienda Nazionale Autonoma delle Strade) pentru a restabili circulația pe autostradă.

Traficul a fost deviat temporar pentru a permite operațiunile de salvare și îndepărtare a camionului avariat de pe carosabil.

@rotalianul