Șofer român mort în Italia după un tragic accident. Duba sa a fost prinsă între două TIR-uri

Dramaticul accident s-a petrecut în jurul orei 08:00 din dimineața zilei de marți, 22 februarie 2022, pe autostrada A4 din Italia, între localitățile Rivoltella di Desenzano și Centenaro di Lonato din provincia Brescia.

Conform cotidianului local Giornale di Brescia, două TIR-uri s-au tamponat pe autostrada menționată mai sus, iar o dubă, în care se aflau cel puțin doi muncitori, a fost prinsă între ele.

Imagine de la locul accidentului.

Ambii muncitori aflați în dubă au suferit răni foarte grave, fiind necesară intervenția pompierilor pentru a-i extrage din fiarele contorsionate ale autovehiculului, în timp ce șoferii automarfarelor au scăpat doar cu câteva răni ușoare.

Duba în care se aflau cei doi muncitori.

Unul dintre muncitorii din dubă a fost transportat cu ambulanța la spital, dar celălalt, care se afla la volan, a fost resuscitat la fața locului, iar paramedicii au solicitat apoi intervenția unui elicopter pentru a-l transporta la Spitalul Civil din Brescia.

Din nefericire, la numai câteva ore după ce a ajuns la spital, șoferul dubei a decedat, corpul său cedând în fața rănilor grave suferite.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit sursei citate, victima este un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 39 de ani și era rezident în provincia Verona din Veneto.

Distribuie acest articol