Șofer român mort înecat în Italia după ce a căzut cu mașina într-un canal de apă

Un șofer român de camion a decedat în după-amiaza zilei de duminică, 15 mai 2022, în localitatea italiană Sustinente, provincia Mantova din Lombardia, după ce a căzut cu mașina într-un canal de apă, informează cotidianul digital Brescia Today.

Potrivit sursei citate, echipele de salvare au fost alertate de un trecător, în jurul orei 18:00 de ieri, când a văzut un SUV Fiat Freemont în apa unui canal de lângă un drum de țară.

Personalul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic însă pentru a salva viața șoferului aflat la volanul mașinii și a fost nevoit să constate decesul.

Imagine de la locul tragediei. Foto: bresciatoday.it

La fața locului au intervenit între timp și agenții de la Poliția Stradală din Mantova pentru investigațiile de rigoare, dar și pompierii, care s-au ocupat de extragerea autoturismului din canal.

Anchetatorii au constatat apoi că victima este Gheorghe Moisă, cetățean român în vârstă de 42 de ani, care era rezident în localitatea Roncoferraro, tot în provincia Mantova și nu departe de locul tragediei. Conaționalul nostru lucra ca șofer pe camion, mai precizează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din primele investigații reiese că Gheorghe ar fi pierdut controlul mașinii, probabil adormind la volan, în timp ce se afla pe acel drum de țară, între via Randaccio și via Sacchette Fortuna din Sustinente.

Mașina a ieșit astfel de pe carosabil și a aterizat în apa canalului, iar în urma impactului, se presupune, șoferul și-a pierdut cunoștința și a murit înecat din această cauză.

Mașina conaționalului nostru decedat. Foto: Gazzetta di Mantova.

Trupul neînsuflețit al românului nostru a fost transportat la morgă, unde va fi inspectat cu atenție de un medic legist pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

@rotalianul