Șofer român oprit la frontieră. Avea permis de conducere fals, cumpărat în Italia cu 800 de euro

Un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals a fost depistat de poliţiştii români de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I. Permisul avea însemnele autorităților din Italia și șoferul a recunoscut că este fals și a plătit 800 de euro în Italia pentru a-l obține.

Sâmbătă, 23 martie, în jurul orei 13:40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I s-a prezentat cu intenția de a intra în țară la volanului unui autoturism, cetăţeanul român V.M., în vârstă de 22 de ani, domiciliat în judeţul Olt. La control, tânărul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Italia, dar după verificările agenților de poliție s-a constatat că documentul era fals.

În urma cercetărilor a rezultat că bărbatul în cauză nu deține în realitate permis de conducere și în cele din urmă tânărul a mărturisit că a obţinut permisul fals în Italia, în schimbul sumei de 800 de euro.

- Continuarea articolului după publicitate -

Șoferul este acuzat de uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor, în privința sa, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos